5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU
výber šéfkuchára Jakuba Rödera 67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka 29 €
Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
OBEDOVÁ TROJCHODOVKA
tatarák z hlivy + petržlen + rum baba 37 €
V ponuke počas obedov utorok až sobota.
Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.
—————————————————————
À LA CARTE MENU
ÚDENÝ PSTRUH
pstruh z Agrofarmy Budmerice, waldorfský šalát,
cmar, bylinková posýpka, kaviár zo pstruha /1,4,7,8,9,12/
14 €
TATARÁK Z HLIVY (v)
biela jarná hľuzovka Bianchetto z Toskánska,
žĺtkový gél, hľuzovková majonéza,
nakladaná kvaka, papadam /1,3,7,12/
14 €
PETRŽLENOVÝ KRÉM (v)
údené jablká, kyslá smotana,
vlašské orechy, bylinkový olej /7,8,12/
8 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr zo syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
kimchi od Rodkva Ferments, baby zemiaky,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami /1,3,6,7,11,12/
18 €
KARFIOL
S ČIERNOU ZIMNOU HĽUZOVKOU (v)
3g Tuber Melanosporum z Toskánska,
lieskovcové pyré, hruška pošírovaná vo víne,
jablková omáčka /7,8,12/
33 €
PETRŽLEN (v)
pečený petržlen s pestom, mandľové pyré, pór,
nakladaný petržlen, maslová omáčka s misom /6,7,8,12/
22 €
JESETER
jeseter z Agrofarmy Budmerice, brokolicové pyré,
bylinková maslová omáčka, kvaka, ružičkový kel /4,7/
28 €
BÝČIE ŽĽAZY
vyprážané býčie žľazy od Maso Klouda z Moravy,
zemiakový gratin, pažítková majonéza,
reďkovka, nakladaná šalotka /1,3,7,12/
22 €
BRAVČOVÁ PLUMA
bravčová pluma od Maso Klouda,
pyré zo spáleného jablka, divoká brokolica,
baby mrkva a kel z Beladíc, mäsová omáčka /7,12/
24 €
~
SLIVKOVÝ KOLÁČ
perníkové cesto, bánovecká s makovou miso pastou od Kojibakers,
slivková omáčka s tonka fazuľou od Yogi spices /1,3,7/
8 €
RUM BABA
brioška v rumovom sirupe, lieskovcový krém,
kakaový čips /1,3,7,8,12/
8 €
