Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera   67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka   29 €

Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.

Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.

OBEDOVÁ TROJCHODOVKA

vajíčko s hľuzovkou + bôčik + jablková štrúdľa   39 €

V ponuke počas obedov utorok až sobota.

Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.

—————————————————————

À LA CARTE MENU

BRYNDZA (v)
nakladané zelené paradajky od Vegget Microfarm,
kaleráb, lieskovce /7,8,10,12/
11 €

VAJÍČKO S HĽUZOVKOU (v)
biela jarná hľuzovka Bianchetto,
nakladané smrčky z Karpát, hliva kráľovská,
vaječná pena, brioška /1,3,7,10,12/
14 €

ŠPENÁTOVÝ KRÉM
vajce namäkko, zemiak z popola,
slanina, bylinkový olej /3,7,12/
7 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr zo syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
kimchi od Rodkva Ferments, baby zemiaky,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami /1,3,6,7,11,12/
18 €

TARHOŇA S HĽUZOVKOU (v)
3g bielej jarnej hľuzovky Bianchetto z Toskánska,
hliva kráľovská, ricotta od Cheesio, žĺtok, špenát,
kapary z medvedieho cesnaku, kelové chipsy /1,3,7,12/
32 €

JESETER
jeseter z Agrofarmy Budmerice, karfiol,
zemiak, maslová omáčka so šafranom /4,7,12/
28 €

HOVÄDZÍ JAZYK
3g bielej jarnej hľuzovky Bianchetto z Toskánska,
zemiaková pena, žĺtok, pohánka, mäsová omáčka /1,3,7,12/
32 €

BÔČIK
bravčový bok od Maso Klouda, zelerové pyré,
mrkva, kelové čipsy /7,9,12/
23 €
~

MANDĽOVÝ KOLÁČ
jahody, mascarpone, rum, mandle /3,7,8,12/
8 €

JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA
karamel, našľahaná bánovecká so škoricou,
vlašské orechy /1,3,7,8/
7 €