Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera  67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka  29 €

Menu žiaľ nevieme prispôsobiť potravinovým alergiám,
ktoré nám neboli vopred nahlásené.

V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
—————————————————————

À LA CARTE MENU

ŠPARGĽA S KAVIÁROM
nori riasy, chrenová omáčka, žĺtkový gél, kaviár zo pstruha /3,4,7,12/
12 €

HOVÄDZÍ TATARÁK
sviečkovica od Pavlické stejky, čierna letná hľuzovka Tuber Aestivum z Toskánska,
reďkovka z Beladíc, nakladaná cibuľka, hľuzovková emulzia, náš chlieb /1,3,7,12/
14 €

BROKOLICOVÝ KRÉM (v)
stonková brokolica od Vegget Microfarm,
kroketa z brokolice a modrého syra, citrónová majonéza, mandle /1,3,7,8,12/
7 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách, kimčiláda,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami, baby zemiaky /1,3,6,7,11,12/
18 €

PAPRIKÁŠ ZO SÍROVCA (v)
sírovec z Malých Karpát, nakladaná farebná cvikla,
kyslá smotana s estragónom, bylinkové halušky /1,3,6,7/
23 €

ŠPARGĽA (v)
biela a zelená špargľa s mandľovou miso pastou,
hrášok, omáčka zo šťavelu od Vegget Microfarm /1,6,7,8/
21 €

JESETER
filet jesetera z Agrofarmy Budmerice,
zaúdené zelené paradajky od Vegget Microfarm,
bopak, maslová omáčka s nakladaným citrónom /4,7/
28 €

KRÁLIK
králik z podstielkového chovu od Natur farm Galanta,
hráškové pyré, čierny koreň, slanina, tvaroh, jarná cibuľka /7,12/
26 €

BÔČIK
hrachové pyré s hubovým garumom, hráškové lusky od Vegget Microfarm,
kimchi gél, mäsová omáčka so zelenými mirabelkami /1,6,7,12/
24 €
~
TVAROHOVÉ GULE
jahody, jahodové pyré s bazou, mätový cukor /1,3,7/
7 €

RYŽOVÝ NÁKYP
rebarborové pyré, nakladaná rebarbora s tonka fazuľou od Yogi spices,
mousse z bielej čokolády, meringue /3,7/
7 €