Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera  67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka  29 €

Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.

V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.

OBEDOVÁ TROJCHODOVKA

tekvicový krém+ kuracie srdiečka + perník   33 €

V ponuke počas obedov utorok až sobota.

Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.

—————————————————————

À LA CARTE MENU

OLOMOUCKÉ SYREČKY (v)
hubový buerre blanc, lesné brusnice,
kmínový garum, konfitovaný cesnak, náš chlieb /1,7,12/
11 €

KRVAVNIČKA
karamelizované jablko, fazuľové pyré,
chrumkavá kapusta, hľuzovková omáčka /1,12/
12 €

TEKVICOVÝ KRÉM (v)
pečená tekvica z Beladíc, hliva kráľovská,
tekvicové semienka /7/
7 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S FENIKLOM (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
feniklovo-uhorkový šalát, baby zemiaky /1,3,7/
18 €

BAKLAŽÁN (v)
baba ganoush, karfiol, cvikla,
chrumkavý cícer, papadam /11,12/
21 €

ZEMIAKOVÁ PLACKA (v)
čerstvá čierna jesenná hľuzovka z Toskánska, hliva,
vajíčko z voľného výbehu, nakladané cherry paradajky,
kravský syr, cesnakový jogurt /1,3,7,12/
22 €

JESETER
jeseter z Agrofarmy Budmerice marinovaný v miso paste,
mangold od Vegget Microfarm, paštrnákové pyré,
maslová omáčka s citrónovou trávou /4,6,7,12/
28 €

KURACIE SRDIEČKA
welfare kuracie srdiečka z Veľkého Zálužia
marinované v shiokoji od českých Kojibakers,
čierny koreň, gaštany, nakladaný physalis, mäsová omáčka /7,12/
22 €

DANIEL
chrbát z voľne žijúceho daniela z poľovných revírov Slovenska,
lieskovcové pyré, cvikla od Vegget Microfarm, fialová mrkva,
šípková omáčka s makom /7,8,12/
27 €
~
PERNÍK
tekvicový džem, čokoláda, gaštany /1,3,7/
7€

JABLKOVÝ KOLÁČ
rakytník, nugátový krém, vlašské orechy /1,3,7,8/
7€