Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera  67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka  29 €

Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.

V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.

OBEDOVÁ TROJCHODOVKA

kuriatka + kuracia prsia + slivková guľa  36 €

V ponuke počas obedov utorok až sobota.

Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.

—————————————————————

À LA CARTE MENU

FAŠÍRKA ZO SUMCA
sumec z Agrofarmy Budmerice, zaúdený cmar,
cucamelon od Vegget Microfarm Vajnory, nakladaná cibuľka,
kaviár zo pstruha, andalimanské korenie, kôprový olej /1,3,4,7/
16 €

KURIATKA (v)
zemiakový krém, žĺtok,
čierna letná hľuzovka z toskánskych lesov /1,3,7,12/
13 €

ZELENINOVÝ BORŠČ (v)
chrumkavý kel, kyslá smotana, údená soľ od Yogi spices /7,12/
7 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S FENIKLOM (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
feniklovo-uhorkový šalát, baby zemiaky /1,3,7/
18 €

PRÍVAROK Z BIELEJ TEKVICE (v)
cuketový kvet v tempure, grilovaný patizón,
cuketová placka, žĺtkový gél /1,3,7,12/
21 €

ZEMIAKOVÁ PLACKA (v)
čerstvá letná hľuzovka z Toskánska, hliva,
vajíčko z voľného výbehu, nakladané cherry paradajky,
kravský syr, cesnakový jogurt /1,3,7,12/
22 €

JESETER S KARFIOLOM
jeseter z Agrofarmy Budmerice marinovaný v miso paste,
pečený karfiol, maslová omáčka s verbenou od Vegget Microfarm,
mandle, karfiolové pyré /4,6,7,8/
28 €

KURACIE PRSIA
mandľová plnka s pečienkou, broskyňa, fenikel,
mäsová omáčka s levanduľou /1,3,7,12/
21 €

BRAVČOVÝ CHRBÁT
konfitované fialové zemiaky, petržlenové pyré,
baby mrkva, slivka /7/
21 €
~
SLIVKOVÁ GUĽA
slivkový lekvár, včelí peľ /1,3,7/
7€

BROSKYŇOVÝ KRÉM
levanduľová bánovecká, kávový gél,
piškót, broskyňová granita /1,3,7/
8€