5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU
výber šéfkuchára Jakuba Rödera 67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka 29 €
Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
OBEDOVÁ TROJCHODOVKA
kuriatka + kuracia prsia + slivková guľa 36 €
V ponuke počas obedov utorok až sobota.
Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.
—————————————————————
À LA CARTE MENU
FAŠÍRKA ZO SUMCA
sumec z Agrofarmy Budmerice, zaúdený cmar,
cucamelon od Vegget Microfarm Vajnory, nakladaná cibuľka,
kaviár zo pstruha, andalimanské korenie, kôprový olej /1,3,4,7/
16 €
KURIATKA (v)
zemiakový krém, žĺtok,
čierna letná hľuzovka z toskánskych lesov /1,3,7,12/
13 €
ZELENINOVÝ BORŠČ (v)
chrumkavý kel, kyslá smotana, údená soľ od Yogi spices /7,12/
7 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S FENIKLOM (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
feniklovo-uhorkový šalát, baby zemiaky /1,3,7/
18 €
PRÍVAROK Z BIELEJ TEKVICE (v)
cuketový kvet v tempure, grilovaný patizón,
cuketová placka, žĺtkový gél /1,3,7,12/
21 €
ZEMIAKOVÁ PLACKA (v)
čerstvá letná hľuzovka z Toskánska, hliva,
vajíčko z voľného výbehu, nakladané cherry paradajky,
kravský syr, cesnakový jogurt /1,3,7,12/
22 €
JESETER S KARFIOLOM
jeseter z Agrofarmy Budmerice marinovaný v miso paste,
pečený karfiol, maslová omáčka s verbenou od Vegget Microfarm,
mandle, karfiolové pyré /4,6,7,8/
28 €
KURACIE PRSIA
mandľová plnka s pečienkou, broskyňa, fenikel,
mäsová omáčka s levanduľou /1,3,7,12/
21 €
BRAVČOVÝ CHRBÁT
konfitované fialové zemiaky, petržlenové pyré,
baby mrkva, slivka /7/
21 €
~
SLIVKOVÁ GUĽA
slivkový lekvár, včelí peľ /1,3,7/
7€
BROSKYŇOVÝ KRÉM
levanduľová bánovecká, kávový gél,
piškót, broskyňová granita /1,3,7/
8€