5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU
výber šéfkuchára Jakuba Rödera 67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka 29 €
Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
OBEDOVÁ TROJCHODOVKA
cibuľačka + bravčové líčka + čučoriedkový koláč 35 €
V ponuke počas obedov utorok až sobota.
Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.
—————————————————————
À LA CARTE MENU
PLNENÁ CESTOVINA
S BIELOU ZIMNOU HĽUZOVKOU (v)
biela zimná hľuzovka Tuber Magnatum z Toskánska,
gaštanová plnka, jablková omáčka, vlašské orechy /1,3,7,8/
19 €
PARFÉ ZO SUCHOHRÍBOV
suchohríby zo Záhoria, hubové consommé, pažítková emulzia,
nakladaná šalotka a hríby, oškvarkový pagáč /1,3,7,12/
14 €
CIBUĽAČKA
toast, kravský syr Gomoja Natúr, vývar /1,3,7,12/
9 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
kimchi od Rodkva Ferments, baby zemiaky,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami /1,3,6,7,11,12/
18 €
KAPUSTOVÝ REZEŇ (v)
nakladaná kapusta, jablko, nivová majonéza,
zemiakové pyré s horčicou /1,3,7,10,12/
21 €
KRÉMOVÝ KEL S HĽUZOVKOU (v)
3g čiernej jesennej hľuzovky z Toskánska,
zaúdená ricotta od Cheesio, džatky,
miso s medvedím cesnakom od Kojibakers /6,7,12/
25 €
JESETER
jeseter z Agrofarmy Budmerice, špicatá kapusta,
zemiaky z popola, maslová omáčka, údený olej, kôpor /4,7/
28 €
HOVÄDZIE PLIECKO S DULOU
dusené hovädzie pliecko od Maso Klouda mokré zrenie min. 21 dní,
nakladaná dula, topinambur z Beladíc, špiková pena /7/
23 €
BRAVČOVÉ LÍČKA
bravčové líčka od Maso Klouda, hrachové pyré,
cvikla z Beladíc, mäsová omáčka s cesnakovými výlomkami /7,12/
23 €
~
ČUČORIEDKOVÝ KOLÁČ
jogurtová pena, nakladané čučoriedky, citrónový tymian /1,3,7,8/
7 €
JABLKOVÁ ŽEMĽOVKA
hrozienkové pyré, karamelová bánovecká /1,3,7,12/
7€