Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera  67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka  29 €

Menu žiaľ nevieme prispôsobiť potravinovým alergiám,
ktoré nám neboli vopred nahlásené.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.

OBEDOVÁ TROJCHODOVKA

paradajka + prívarok z bielej tekvice + krém z čiernych ríbezlí  36 €

V ponuke počas obedov utorok až sobota.

Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.

—————————————————————

À LA CARTE MENU

ZEMIAKY V POPOLE
cmarová pena s nivou, slanina,
karamelizovaný pór, kôprové kvety /7,12/
11 €

PARADAJKA
farebné paradajky od Vegget Microfarm, čerstvá letná hľuzovka,
paradajkové consommé, ančovičky, bazalka /4/
13 €

KUKURIČNÁ POLIEVKA
pečená kápia, bazalka, mäsová kroketa /1,3,7,9/
7 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách, kimčiláda,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami, baby zemiaky /1,3,6,7,11,12/
18 €

MRKVOVÝ HUMMUS (v)
pečená a nakladaná farebná mrkva, cvikla,
javorový sirup, lieskovce, zemiak /8,11,12/
15 €

PRÍVAROK Z BIELEJ TEKVICE (v)
cuketový kvet v tempure od Vegget Microfarm,
grilovaný patizón, cuketová placka, žĺtkový gél /1,3,7,12/
21 €

JESETER S PEČENÝMI PAPRIKAMI
filet jesetera z Agrofarmy Budmerice,
mangold, tvaroh, bylinkové halušky /1,3,4,7/
28 €

KURACIE PRSIA S HĽUZOVKOU
welfare kuracie prsia z Veľkého Zálužia,
čierna letná hľuzovka Tuber Aestivum z Toskánska,
baby zelenina od Vegget Microfarm, mrkvové pyré /7,9,12/
24 €

BRAVČOVÝ CHRBÁT
grilované marhule, cuketa, oškvarky,
zemiakové pyré, mäsová omáčka /7,12/
22 €
~
MARHUĽOVÁ GUĽA
tvaroh, marhuľové pyré s limetkovými listami,
včelí peľ, mätový cukor /1,3,7/
7 €

KRÉM Z ČIERNYCH RÍBEZLÍ
pečená biela čokoláda, rozmarínová posýpka s lieskovcami /1,7,8/
8 €