5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU
výber šéfkuchára Jakuba Rödera 67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka 29 €
Menu žiaľ nevieme prispôsobiť potravinovým alergiám,
ktoré nám neboli vopred nahlásené.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
—————————————————————
À LA CARTE MENU
ŠPARGĽA S KAVIÁROM
nori riasy, chrenová omáčka, žĺtkový gél, kaviár zo pstruha /3,4,7,12/
12 €
HOVÄDZÍ TATARÁK
sviečkovica od Pavlické stejky, čierna letná hľuzovka Tuber Aestivum z Toskánska,
reďkovka z Beladíc, nakladaná cibuľka, hľuzovková emulzia, náš chlieb /1,3,7,12/
14 €
ŠPARGĽOVÝ KRÉM (v)
zelená špargľa, sušené paradajky, ricotta /7,12/
8 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách, kimčiláda,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami, baby zemiaky /1,3,6,7,11,12/
18 €
PAPRIKÁŠ ZO SÍROVCA (v)
sírovec z Malých Karpát, nakladaná farebná cvikla,
kyslá smotana s estragónom, bylinkové halušky /1,3,6,7/
23 €
ŠPARGĽA (v)
biela a zelená špargľa s mandľovou miso pastou,
hrášok, omáčka zo šťavelu od Vegget Microfarm /1,6,7,8/
21 €
JESETER
filet jesetera z Agrofarmy Budmerice, topinambur,
stonková brokolica, maslová omáčka /4,7/
28 €
KRÁLIK
hráškové pyré, čierny koreň, slanina, tvaroh, jarná cibuľka /7,12/
25 €
BÔČIK
hrachové pyré s hubovým garumom od českých Goodlok, kimchi gél,
baby mrkvičky, mäsová omáčka so zelenými mirabelkami /1,6,7,12/
26 €
~
ŠIŠKA
slivkový krém, vlašské orechy, lieskovce, škorica /1,3,7,8/
6 €
RYŽOVÝ NÁKYP
rebarborové pyré, nakladaná rebarbora s tonka fazuľou od Yogi spices,
mousse z bielej čokolády, meringue /3,7/
7 €