5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU
výber šéfkuchára Jakuba Rödera 67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka 29 €
Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
OBEDOVÁ TROJCHODOVKA
krém z fialových zemiakov + petržlen + mandľový koláč 35 €
V ponuke počas obedov utorok až sobota.
Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.
—————————————————————
À LA CARTE MENU
ÚDENÝ KAPOR
biele moruše, rascová majonéza, pena z kápie /3,4,7,12/
12 €
TATARÁK Z HLIVY (v)
biela jarná hľuzovka Bianchetto z Toskánska,
žĺtkový gél, hľuzovková majonéza,
nakladaná kvaka, papadam /1,3,7,12/
14 €
KRÉM Z FIALOVÝCH ZEMIAKOV (v)
hľuzovkové pesto, karfiol, encián /7,12/
9 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr zo syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
kimchi od Rodkva Ferments, baby zemiaky,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami /1,3,6,7,11,12/
18 €
KARFIOL
S ČIERNOU ZIMNOU HĽUZOVKOU (v)
3g Tuber Melanosporum z Toskánska,
lieskovcové pyré, hruška pošírovaná vo víne,
jablková omáčka /7,8,12/
33 €
PETRŽLEN (v)
pečený petržlen s pestom, mandľové pyré, pór,
nakladaný petržlen, maslová omáčka s misom /6,7,8,12/
22 €
JESETER
jeseter z Agrofarmy Budmerice, brokolicové pyré,
bylinková maslová omáčka, kvaka, ružičkový kel /4,7/
28 €
HOVÄDZIE PLIECKO
hovädzie pliecko od Maso Klouda, zelerové pyré,
chrumkavé držky, cvikla, mäsová omáčka s dubákmi /1,7,9,12/
26 €
BRAVČOVÉ REBRÁ
bravčové rebrá od Maso Klouda v barbecue omáčke,
zemiakové pyré s konfitovaným cesnakom,
chren, naša nakladaná zelenina /7,9,12/
24 €
~
GAŠTAN
krém z gaštanov, borovicové šišky a med,
brusnice, pínie, piškót /1,3,7,12/
10 €
MANDĽOVÝ KOLÁČ
jahody, mascarpone, rum, mandle /3,7,8,12/
8 €
