Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera  67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka  29 €

Menu žiaľ nevieme prispôsobiť potravinovým alergiám,
ktoré nám neboli vopred nahlásené.

V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
—————————————————————

À LA CARTE MENU

PEČENÁ MRKVA (v)
farebná mrkva pečená v javorovom sirupe, zaúdená ricotta s hľuzovkou
mrkvová omáčka, makový olej /7/
11 €

MARINOVANÝ PSTRUH
filet zo pstruha z Agrofarmy Budmerice, uhorková šťava s koriandrom,
kvaka, pažítkový olej, horčicový crème fraîche /4,7,10,12/
11 €

ŠALÁTOVÁ POLIEVKA (v)
mix šalátových listov od Vegget Microfarm, kyslá smotana, pažítka /1,7,9,12/
6 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách, kimčiláda,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami, baby zemiaky /1,3,6,7,11,12/
18 €

LESNÉ HUBY NAKYSLO (v)
dubáky a modráky od nášho hubára z Malých Karpát,
3g čiernej letnej hľuzovky Tuber Aestivum z Toskánska,
kučeravý kel, džatky /1,7/
23 €

MRKVOVÝ HUMMUS (v)
pečená a nakladaná farebná mrkva, cvikla,
javorový sirup, lieskovce, zemiak /8,11,12/
15 €

JESETER
filet jesetera z Agrofarmy Budmerice,
zaúdené zelené paradajky a kel od Vegget Microfarm,
maslová omáčka s citrónovou verbenou /4,7/
28 €

KURACIE PRSIA S HĽUZOVKOU
welfare kuracie prsia z Veľkého Zálužia,
čierna letná hľuzovka Tuber Aestivum z Toskánska,
baby zelenina z Beladíc, mrkvové pyré /7,9,12/
24 €

LÍČKA S ČEREŠŇAMI
bravčové líčka od Maso Klouda, cviklové pyré a pečená cvikla,
chren, mäsová omáčka s cesnakovými výlomkami /7,12/
23 €
~
MARHUĽOVÉ GULE
tvaroh, marhuľové pyré s bazou, včelí peľ, mätový cukor /1,3,7/
7 €

KRÉM Z BIELEJ ČOKOLÁDY
čerešne, mandle, kávový gél s vanilkou, škorica /7,8/
7 €