Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera  67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka  29 €

Menu žiaľ nevieme prispôsobiť potravinovým alergiám,
ktoré nám neboli vopred nahlásené.

V ponuke počas obedového aj večerného servisu.
Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.
—————————————————————

À LA CARTE MENU

CEVICHE ZO SUMCA
omáčka z jabĺk a beladickej potočnice,
cviklové pyré s čiernym cesnakom od Goodlok /4,7/
12 €

HOVÄDZÍ TATARÁK
sviečkovica od Pavlické stejky, biela jarná hľuzovka Bianchetto z Toskánska,
reďkovka z Beladíc, nakladaná cibuľka, hľuzovková emulzia, náš chlieb /1,3,7,12/
14 €

ŠPARGĽOVÝ KRÉM (v)
zelená špargľa, sušené paradajky, ricotta /7,12/
8 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách, kimčiláda,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami, baby zemiaky /1,3,6,7,11,12/
18 €

KARFIOL (v)
kravský syr Gomoja Natúr, nakladaný karfiol so šafranom,
zemiakové pyré, bylinková majonéza /1,3,7,12/
21 €

SMRČKY Z LUŽNÝCH LESOV (aj vo vege verzii)
pečené smrčky so shio koji, džatky, hubová omáčka s medvedím cesnakom,
nepasterizovaná bryndza z Tisovca, slanina, nakladaná hliva /1,7,12/
28 €

JESETER
filet jesetera z Agrofarmy Budmerice, topinambur,
kelové listy a kvety čierneho kelu od Vegget Microfarm, maslová omáčka /4,7/
28 €

HOVÄDZIE PLIECKO
dusené hovädzie pliecko od Pavlické stejky, biela jarná hľuzovka z Toskánska,
nakladané čierne ríbezle, chren, majorán, slovenská ryža /1,3,7,12/
25 €

BÔČIK
hrachové pyré s hubovým garumom od českých Goodlok, kimchi gél,
baby mrkvičky od Vegget Microfarm, mäsová omáčka so zelenými mirabelkami /1,6,7,12/
26 €
~
ŠIŠKA 
slivkový krém, svätojánske orechy, lieskovce, škorica /1,3,7,8/
8 €

RYŽOVÝ NÁKYP
rebarborové pyré, nakladaná rebarbora s tonka fazuľou od Yogi spices,
mousse z bielej čokolády, meringue /3,7/
9 €