Menu

MENU:

MARINOVANÝ JESETER
jeseter zo Stupavského rybárstva, mladá cvikla z Beladíc,
kôpor, chren, acidko /4,7,10,12/
12,50 €

HUBOVÁ S VAJÍČKOM (v)
suchohríby, 63˚C gazdovské vajce, kôpor /3,7,12/
6,50 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR (v)
čerstvý kravský syr z remeselnej syrárne v Dolných Salibách,
zelerová tatarka, fermentovaná údená jalapeño salsa od Rodkva,
kvasené uhorky, nové zemiaky /1,3,7,9,10/
14 €

PEČENÝ KARFIOL (v)
pyré z vlašských orechov, konfitované hrušky,
zrejúci syr White Lady z remeselnej syrárne v Dolných Salibách /7,8,11/
14,50 €

ACQUERELLO RYŽA S JESENNOU HĽUZOVKOU (v)
5 gramov čerstvej jesennej hľuzovky z Toskánska,
remeselný syr Extra Old zrejúci 6-12 mesiacov, plnený cuketový kvet /1,3,7,12/
Acquerello ryža sa pestuje v Piemote, omývaná je vodou z Mont Blancu
a patrí k najlepším na svete. Zrela v špeciálnej mikroklíme 1-3 roky pri 15 °C
26,50 €

SVIEČKOVÁ
hovädzí karabáčik od Maso Klouda, slanina,
nakladané čučoriedky, parená knedľa /1,3,7,9,10,12/
16,00 €

JELEŇ S LIESKOVCOVÝM PYRÉ
jelení chrbát, cvikla, nakladané čierne ríbezle, biely mak z Jarnej /7,8,9,12/
21,50 €
~
DULA S BAZALKOU A MEDOM
dulový kompót, bazalková granita, bánovecká,
vlašské orechy, mestský med z úľov na streche Einparku /1,7,8/
6,50 €

PARENÁ BUCHTA S FIGOVÝM DŽEMOM
džem zo slovenských fíg, krém z figových listov,
pečená biela čokoláda, lieskovce /1,3,7,8/
8 €

NIEČO K VÍNU:

ZAPEKANÝ CAMEMBERT (v)
min. 14 dní zrejúci Camembert z remeselnej syrárne v Dolných Salibách,
konfit zo slovenských fíg /1,7,12/
12 €

MINI TATARÁK  2ks
hovädzie mäso, toast, horčica, žĺtok /1,3,7,10/
11€

RYŽOVÉ KROKETY S JESENNOU HĽUZOVKOU  2ks (v) /1,3,7/
11,50€

NÁPOJE VLASTNEJ VÝROBY:

KOMBUCHA HROZNO BIELE/MODRÉ 0,33l
z muškátu alebo oteláku
5,20€

KOMBUCHA SLIVKA 0,33l
z čerstvých slovenských sliviek
5,20€

KOMBUCHA DULA 0,33l
z čerstvých bratislavských dúl
5,20€

ICE TEA 0,5l
medový krík a mäta, náš zázvorový sirup, citrón
4,50€

LEVANDUĽOVO-REBARBOROVÁ LIMONÁDA 0,5l
náš sirup zo sušenej levandule a z čerstvej rebarbory, limetka
4,50€