Menu


5-CHODOVÉ DEGUSTAČNÉ MENU

výber šéfkuchára Jakuba Rödera   67 €
wine pairing someliéra Mateja Demčáka   29 €

Potravinové obmedzenia nám prosím nahláste vopred.
Degustačné menu žiaľ nevieme prispôsobiť alergii na laktózu.
V ponuke počas obedového aj večerného servisu.

Dĺžka degustačného menu je cca 2 hod.

OBEDOVÁ TROJCHODOVKA

krém z fialových zemiakov + petržlen + mandľový koláč  35 €

V ponuke počas obedov utorok až sobota.

Z nášho à la carte menu nižšie si môžete vybrať kedykoľvek
počas obedového a večerného servisu.

—————————————————————

À LA CARTE MENU

ÚDENÝ KAPOR
biele moruše, rascová majonéza, pena z kápie /3,4,7,12/
12 €

TATARÁK Z HLIVY (v)
biela jarná hľuzovka Bianchetto z Toskánska,
žĺtkový gél, hľuzovková majonéza,
nakladaná kvaka, papadam /1,3,7,12/
14 €

KRÉM Z FIALOVÝCH ZEMIAKOV (v)
hľuzovkové pesto, karfiol, encián /7,12/
9 €
~
VYPRÁŽANÝ SYR S KIMCHI (v)
čerstvý kravský syr zo syrárne Cheesio v Dolných Salibách,
kimchi od Rodkva Ferments, baby zemiaky,
semienka marinované v kimchi šťave s nori riasami /1,3,6,7,11,12/
18 €

KARFIOL
S ČIERNOU ZIMNOU HĽUZOVKOU
(v)
3g Tuber Melanosporum z Toskánska,
lieskovcové pyré, hruška pošírovaná vo víne,
jablková omáčka /7,8,12/
33 €

PETRŽLEN (v)
pečený petržlen s pestom, mandľové pyré, pór,
nakladaný petržlen, maslová omáčka s misom /6,7,8,12/
22 €

JESETER
jeseter z Agrofarmy Budmerice, brokolicové pyré,
bylinková maslová omáčka, kvaka, ružičkový kel /4,7/
28 €

HOVÄDZIE PLIECKO
hovädzie pliecko od Maso Klouda, zelerové pyré,
chrumkavé držky, cvikla, mäsová omáčka s dubákmi /1,7,9,12/
26 €

BRAVČOVÉ REBRÁ
bravčové rebrá od Maso Klouda v barbecue omáčke,
zemiakové pyré s konfitovaným cesnakom,
chren, naša nakladaná zelenina /7,9,12/
24 €
~
GAŠTAN
krém z gaštanov, borovicové šišky a med,
brusnice, pínie, piškót /1,3,7,12/
10 €

MANDĽOVÝ KOLÁČ
jahody, mascarpone, rum, mandle /3,7,8,12/
8 €